Startsidan KURSER I MAGDANS, BOLLYWOOD, TRIBAL LÄRARE SHOWGRUPPEN LAYALI ORIENTALISKA MÖHIPPOR ANMÄLAN INFORMATION OM SKOLAN OCH ORIENTALISK DANS KONTAKTA OSS

Therese

Therese är en erfaren och skicklig dansös. Hon uppskattas ofta för hennes utstrålning, dansteknik och förmåga att fånga publiken. Therese har dansat både solo och i grupp på bl.a. fester, bröllop, restauranger, festivaler, i TV, m.m. Hon har varit medlem i showgruppen Layali under flera år och även rest utomlands för shower och tävling. Therese instruerar i orientalisk dans på flera ställen i Stockholm och är lärare i Tribal fusion på Layali. Therese är även medlem i dansgruppen Parvaz där hon dansar persisk och centralasiatisk dans.

Utbildning

Therese har studerat orientalisk dans under lång tid och för många olika lärare, bl.a. Ann Larsson och Samasem. Hon har även tagit workshops för Diana Tarkhan, Bozenka Arencibia, m.fl. Sommaren 2012 var Therese i Egypten för att fördjupa sina kunskaper inom den orientaliska dansen och kulturen. Där tog hon privatlektioner för kända dansöser och koreografer såsom Raqia Hassan, Aziza of Cairo och Randa Kamel. Under några år har Therese även studerat andra dansstilar såsom tribal ATS®, tribal fusion och persisk dans på Layali. Hon har tagit intensivklasser för gästlärare som Sharon Kihara, Manca Pavli, Miriam Peretz och Schachlo.

Showgruppen Layali | Förberedande showgruppen
Läs mer om: Agnes | Louise | Anastasia | Therese

 

© 2006-2017 Layali Orientaliska Dansakademi AB
E-post: info@orientaliskdans.se | Telefon: 08-522 994 00
Dalagatan 64, Stockholm. T-bana Odenplan


Kurserna presenteras i samarbete med NBV.