Startsidan KURSER I MAGDANS, BOLLYWOOD, TRIBAL LÄRARE SHOWGRUPPEN LAYALI ORIENTALISKA MÖHIPPOR ANMÄLAN INFORMATION OM SKOLAN OCH ORIENTALISK DANS KONTAKTA OSS

Layalis showgrupper

 

Vi har fyra showgrupper på skolan, dansgruppen Layali (magdans, följ dom på dansgrupp_layali på Instagram) , Jhanjhairya Dance Ensemble (Bollywood), dansgruppen Limelights (burlesque fusion) och  Melusine Tribe (Tribal ATS/Fusion)

Showgrupperna är till för dig som vill satsa extra på dansen, och att medvetet jobba på att utvecklas mot en professionell nivå. Det blir mycket träning på scenteknik, både på individuell nivå och som grupp, hemläxor, och träning även utanför schemalagd tid. Showgruppen är ett långsiktigt projekt, det betyder inte att man automatiskt är en professionell dansare för att man börjar i showgruppen, utan snarare har det som mål.

Bokning av våra showgrupper
Boka någon av våra showgrupper  för kulturevenemanget, festen, bröllopet, nattklubben mm! Du kan boka 1-10 dansöser för ditt skräddarsydda program, kontakta oss!

Intagning
Intagningarna till alla våra showgrupper sker internt bland våra elever på skolan. Om du är intresserad av att vara med i någon av showgrupperna, startar du som elev hos oss, helst med terminskort. Passa på och uppträd så mycket som möjligt på våra Haflor. Beroende på hur du utvecklas, hur ambitiös du verkar och om vi tycker att du passar i gruppen, så kan du få chansen! 🙂

Showgruppen Layali | Dansgruppen Limelights
Läs mer om: Louise | Anastasia | Therese

 

© 2006-2017 Layali Orientaliska Dansakademi AB
E-post: info@orientaliskdans.se | Telefon: 08-522 994 00
Dalagatan 64, Stockholm. T-bana Odenplan


Kurserna presenteras i samarbete med NBV.