Skip to main content

Pishi

Undervisar i: Reggaeton

Pishi undervisar i dansstilen reggaeton. Reggaeton är en musikgenre med influenser från främst reggae/dancehall, electronica, US-rap och latinamerikanska musikstilar – en rytmisk dansmusik i baktakt. Reggaeton som dans har sin bas i de latinamerikanska afrodanserna, inspirerad av reggae och med influenser från hiphop. Dansen bygger på en kombination av rörlighet och tydlighet med fokus på kroppens centrum. Hon arbetar både som koreograf, artist och danslärare och ger även privata dansklasser.

Det som utmärker Pishi undervisning är hennes pedagogiska upplägg och tekniska nedbrytning av rörelser. Hennes lektioner är fartfyllda då hon tycker att en dansare ska ha lika bra kondition som teknisk kunskap och känsla för dansen. Hennes mål är att hennes elever ska göra framsteg, bli utmanade och ha kul under hennes lektioner! Klassen passar både till för kvinnor och män.

Utöver reggaeton har Pishi även dansat; Egyptisk magdans, persisk dans, Zumba, Hawaii, Tahiti, Streetdance, Indisk dans, Salsa, Bachata, Merengue, Dancehall, Debke och Balett fitness m.m.

Pishi är även licenserad zumba-instruktör.

Pishi har undervisat ungdomar och vuxna sedan 2007 i både egyptisk magdans och persisk dans i alla nivåer, från nybörjare till professionella. Hon arbetar både som koreograf, artist och danslärare och ger även privata dansklasser.

Hon har studerat orientalisk dans och dess folklorestilar för svenska såväl som egyptiska gästlärare. Hon har uppträtt både som soloartist och i grupp på stora festivaler och evenemang inom Europa. Hon har uppträtt tillsammans med Saad Al Sogayar och Imad Baror, som är två av Egyptens största shabistjärnor. Hon har också uppträtt med dansare såsom Zaza, Ahmed Refaat, Ahmed Fekry, Zeina och Usama Emam m.fl.

Pishi har även dansat persisk dans och studerat dess folklorestilar sedan barnsben. Hon är ledare och koreograf för den persiska dansgruppen Tapesh. Hon undervisar även i klassisk persisk dans.

Lärare på Layali

Aktuella kurser och workshops

Just nu håller Pishi i följande kurser på Layali. Klicka på rubriken för mer information och anmälan.

Höstterminen 2019

Orientalisk dans/magdans - N/F-F
(Kursid: 1138)
Sön 13.30-14.45
Startar 1 September 2019
5 ggr
Dalagatan 64
895 kr
Orientalisk dans/magdans - N/F-F
(Kursid: 1139)
Sön 14.45-16.00
Startar 1 September 2019
5 ggr
Dalagatan 64
895 kr
Reggaeton för nybörjare
Sön 12.15-13.30
Startar 1 September 2019
7 ggr
Dalagatan 64
1295 kr
Reggaeton för nybörjare, start 20/10
(Kursid: 1925)
Sön 12.15-13.30,start 20/10
Startar 20 Oktober 2019
7 ggr
Dalagatan 64
1295 kr


Danskurser hos Layali

Vi har kurser för alla: Magdans, Bollywooddans, Dancehall, Burlesque fusion, Reggaeton, Orientchata och Bachata Ladystyle. Höstterminen går redan att boka.

Se hela kursschemat

Sommarkurser

Spana in våra sommarkurser! I juli kör vi kurser i tabla/shimmy för magdansare, Bachata Ladystyle, Heels för den som vill gå snyggt i skor samt twerk för de som vill jobba rejält med sina höfter.

Se alla sommarkurser här

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram