Skip to main content

Pishi

Undervisar i: Reggaeton

Pishi undervisar i dansstilen reggaeton. Reggaeton är en musikgenre med influenser från främst reggae/dancehall, electronica, US-rap och latinamerikanska musikstilar – en rytmisk dansmusik i baktakt. Reggaeton som dans har sin bas i de latinamerikanska afrodanserna, inspirerad av reggae och med influenser från hiphop. Dansen bygger på en kombination av rörlighet och tydlighet med fokus på kroppens centrum. Hon arbetar både som koreograf, artist och danslärare och ger även privata dansklasser.

Det som utmärker Pishi undervisning är hennes pedagogiska upplägg och tekniska nedbrytning av rörelser. Hennes lektioner är fartfyllda då hon tycker att en dansare ska ha lika bra kondition som teknisk kunskap och känsla för dansen. Hennes mål är att hennes elever ska göra framsteg, bli utmanade och ha kul under hennes lektioner! Klassen passar både till för kvinnor och män.

Utöver reggaeton har Pishi även dansat; Egyptisk magdans, persisk dans, Zumba, Hawaii, Tahiti, Streetdance, Indisk dans, Salsa, Bachata, Merengue, Dancehall, Debke och Balett fitness m.m.

Pishi är även licenserad zumba-instruktör.

Pishi har undervisat ungdomar och vuxna sedan 2007 i både egyptisk magdans och persisk dans i alla nivåer, från nybörjare till professionella. Hon arbetar både som koreograf, artist och danslärare och ger även privata dansklasser.

Hon har studerat orientalisk dans och dess folklorestilar för svenska såväl som egyptiska gästlärare. Hon har uppträtt både som soloartist och i grupp på stora festivaler och evenemang inom Europa. Hon har uppträtt tillsammans med Saad Al Sogayar och Imad Baror, som är två av Egyptens största shabistjärnor. Hon har också uppträtt med dansare såsom Zaza, Ahmed Refaat, Ahmed Fekry, Zeina och Usama Emam m.fl.

Pishi har även dansat persisk dans och studerat dess folklorestilar sedan barnsben. Hon är ledare och koreograf för den persiska dansgruppen Tapesh. Hon undervisar även i klassisk persisk dans.

Lärare på Layali

Aktuella kurser och workshops

Just nu håller Pishi i följande kurser på Layali. Klicka på rubriken för mer information och anmälan.

Försommarkurser 2019

Reggaeton för nybörjare-även drop in
Tors 18.00-19.30
Startar 16/05
4 ggr
Dalagatan 64
850 kr


Danskurser hos Layali

Vi har kurser för alla nivåer: Magdans, Bollywood, Dancehall, Burlesque fusion, Persisk dans, Orientchata och Bachata. Spana in våra sommarkurser med i maj, juni och juli.

Se hela kursschemat

Försommarkurser

Nya danskurser börjar i maj; Magdans, Bollywood, Dancehall, Orientchata och Reggaeton. Anmäl dig till fyra veckor eller kör drop-in när det passar.

Se alla kurser här

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram