Skip to main content

Donna Ahmad

Undervisar i Bollywood

Donna började att träna Bollywood 2015 på Layali för Sunita Singh. Hon är också medlem i den Layalis proffessionella showgrupp Jhanjhariya Dance Ensemble. Donna har dansat sedan barndomen, och har bl a tre års danserfarenhet i balett, Hon har fördjupat sig i dansstilar som Dancehall, Bharatanatyam och Odissi. Hon är också erfaren i Bhangra, Gidha, Rajasthani Folkdans, Garba och Indisk klassisk fusion.

Under sin danskarriär har hon uppträtt i flera evenemang allt från Tv-kanaler (Kanal5 Dessertmästarna, Tv4 nyhetsmorgon) Kulturfestivaler till Welcome reception för Indiens premiärminister Narendra Modi. Dessutom hon har uppträtt på flertal evenemang för indiska ambassaden. Hon har också erfarenhet av att uppträda på privata event och bröllop.

 

Lärare på Layali

Aktuella kurser och workshops

Just nu håller Donna Ahmad i följande kurser på Layali. Klicka på rubriken för mer information och anmälan.

Höstterminen 2019

Bollywood - Nybörjare
(Kursid: 1600)
Tors 16.45-17.45
Startar 29 Augusti 2019
14 ggr
Dalagatan 64
2095 kr
Bollywood - Nybörjare, start 20/10
(Kursid: 1610)
Sön 11.00-12.15, start 20/10
Startar 20 Oktober 2019
7 ggr
Dalagatan 64
1295 kr


Danskurser hos Layali

Vi har kurser för alla: Magdans, Bollywooddans, Dancehall, Burlesque fusion, Reggaeton, Orientchata och Bachata Ladystyle. Höstterminen går redan att boka.

Se hela kursschemat

Sommarkurser

Spana in våra sommarkurser! I juli kör vi kurser i tabla/shimmy för magdansare, Bachata Ladystyle, Heels för den som vill gå snyggt i skor samt twerk för de som vill jobba rejält med sina höfter.

Se alla sommarkurser här

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram