Skip to main content

Ta en provlektion!

Dörren till vår studio på Dalagatan 64 i Stockholm

Vi tar in nya elever hela denna vecka som nästa vecka också! (v 5-6)
Om du är osäker på din anmälan, kan du ta en provlektion först! Det kostar 175-200kr /klass.  Om du sedan anmäler dig kursen som du har provat,  så drar vi av summan från kursavgiften (ange att du har tagit en provlektion när du anmäler dig). Om du anmäler dig till terminskort kan du dra av alla klasser som du har provat!  OBS! När du anmäler dig efter prova på, så ska du inte betala med kort, utan välj bankgiro, och skriv i meddelanderutan att du har provat på! 

Titta på schemat och se vilken kurs du vill prova . Kolla att den inte är full. Kom direkt till den klass som du vill testa utan föranmälan, eller mejla oss (ann@orientaliskdans.se) om du är osäker på platstillgång.  Om kursen är markerad ”Full”, kan du tyvärr inte prova den kursen. OBS! Vissa kurser (Bollywood N/F + F onsdagar)  är på andra adresser, titta på schemat noga. Titta även på kursstartsdatum, då vissa klasser startar senare på terminen. 

Du kan betala med kort, swish eller kontant. Kom i god tid till klassen!

Välkomna!

Elevshow 16 maj 2018

Våra elever och lärare visar upp vad de jobbat med under dansterminen. Biljetter finns att köpa online.

Mer information

Försommarkurser i maj och juni

Boka plats på försommarkurserna. Shimmyrama, orientaliska traveling steps, Orientchata, Bollywood och Dancehall står på schemat.

Se försommarens kurslista här

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube