Skip to main content

Ta en provlektion!

Dörren till vår studio på Dalagatan 64 i Stockholm

Vi tar fortfarande in nya elever på alla våra kurser! Du får gärna ta en provlektion innan du anmäler dig. Det kostar 175-200:- (beroende på klassens längd) .
 Om du sedan anmäler dig kursen som du har provat,  så drar vi av summan rån kursavgiften (ange att du har tagit en provlektion när du anmäler dig). Om du anmäler dig till terminskort kan du dra av alla klasser som du har provat!  OBS! När du anmäler dig efter prova på, så ska du inte betala med kort vid anmälan, utan välj bankgiro, och skriv i meddelanderutan att du har provat på! Dra själv av summan från kursavgiften. 

Titta på schemat och se vilken kurs du vill prova . Kolla att den inte är full. Kom direkt till den klass som du vill testa utan föranmälan, eller mejla oss (ann@orientaliskdans.se) om du är osäker på platstillgång.  Om kursen är markerad ”Full”, kan du tyvärr inte prova den kursen. OBS! Vissa kurser (Bollywood N/F + F onsdagar)  är på andra adresser, titta på schemat noga. Titta även på kursstartsdatum, då vissa klasser startar senare på terminen. 

Du kan betala med kort, swish eller kontant. Kom i god tid till klassen!

Välkomna!

Vårterminen 2019

Vi har kurser för alla nivåer: Magdans, Bollywood, Dancehall, Burlesque fusion, Persisk dans, Orientchata och Bachata. Vi har flera kurser som även börjar i mars.

Se hela kursschemat

Layali Dance Festival

Layali Dance Festival: Oriental + Latin Weekend!

28 februari - 3 mars blir det workshop, tävlingar och galashow med inbjudan gästlärare inom både orientalisk dans och latin.

Läs mer om festivalen

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram