Skip to main content

Droppa in hela veckan för 100:-/klass! 27/8-2/9.

Dörren till vår studio på Dalagatan 64 i Stockholm

Hela vecka 35 (27/8-2/9) kan du droppa in och testa alla våra kurser för endast 100:-/klass! (gäller ej fulla kurser)
 Om du sedan anmäler dig kursen som du har provat,  så drar vi av 100:-från kursavgiften (ange att du har tagit en provlektion när du anmäler dig). Om du anmäler dig till terminskort kan du dra av alla klasser som du har provat!  OBS! När du anmäler dig efter prova på, så ska du inte betala med kort vid anmälan, utan välj bankgiro, och skriv i meddelanderutan att du har provat på! 

Titta på schemat och se vilken kurs du vill prova . Kolla att den inte är full. Kom direkt till den klass som du vill testa utan föranmälan, eller mejla oss (ann@orientaliskdans.se) om du är osäker på platstillgång.  Om kursen är markerad ”Full”, kan du tyvärr inte prova den kursen. OBS! Vissa kurser (Bollywood N/F + F onsdagar)  är på andra adresser, titta på schemat noga. Titta även på kursstartsdatum, då vissa klasser startar senare på terminen. 

Du kan betala med kort, swish eller kontant. Kom i god tid till klassen!

Välkomna!
ps du kan ta drop in-klasser även v 36 och 37, men då till ordinarie drop in-pris (175-200:-) . Vi tar in nya elever dom 3 första veckorna på terminen. ds

Höstterminen 2018

Vi har kurser för alla nivåer: Magdans, Bollywood, Dancehall, Burlesque fusion, Persisk dans, Orientchata och Bachata.

Se hela kursschemat

Gratis prova på-kurser i augusti

Välkommen att ta en provlektion i någon av alla våra danskurser. Söndag 19 och 26 augusti är du välkommen till studion på Dalagatan i Stockholm.

Se kursschema för prova på-dagarna

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram