Skip to main content

Ta en provlektion!

Lugn, du är inte för sent ute! Du kan fortfarande anmäla dig till alla våra kurser, och du kan även ta en provlektion om du vill innan du anmäler dig. (är du redan anmäld, kan du inte prova på) 

En drop in kostar 175:- (60 min klasser) eller 200:- (75 min klasser)

Om du sedan anmäler dig kursen som du har provat, så drar vi av summan från kursavgiften (ange att du har tagit en provlektion när du anmäler dig). Om du anmäler dig till terminskort kan du dra av alla klasser som du har provat! OBS! När du anmäler dig efter prova på, så ska du inte betala med kort, utan välj bankgiro, och skriv i meddelanderutan att du har provat på! (kortköp medger endast hela summan som betalning)

Titta på schemat och se vilken kurs du vill prova . Kom direkt till den klass som du vill testa utan föranmälan, eller mejla oss (ann@orientaliskdans.se) om du är osäker på platstillgång. Om kursen är markerad ”Full”, kan du tyvärr inte prova den kursen. Titta på på kursstartsdatum, då vissa klasser startar senare på terminen (dom kan du inte prova nu, men däremot när dom startar)

Har du missat första lektionen, kan du ta igen den på någon annan av våra kurser, alternativt att vi drar av 150:- från kursavgiften, du bestämmer!

Du kan betala med kort, swish eller kontant. Kom i god tid till klassen!

Välkomna!

Danskurser hos Layali

Vi har kurser för alla nivåer: Magdans, Bollywood, Dancehall, Burlesque fusion, Persisk dans, Orientchata och Bachata. Spana in våra sommarkurser med i maj, juni och juli.

Se hela kursschemat

Försommarkurser

Nya danskurser börjar i maj; Magdans, Bollywood, Dancehall, Orientchata och Reggaeton. Anmäl dig till fyra veckor eller kör drop-in när det passar.

Se alla kurser här

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram