Skip to main content

Provdansa för 100:-/klass 26/8-1/9

Vi har kursstart och öppet hus hela v 35, 26/8-1/9. Du kan droppa in och provdansa för 100:-/klass på alla våra kurser som startar den veckan, och som inte är fulla! 

En drop in kostar 175:- (60 min klasser) eller 200:- (75 min klasser)

Om du sedan anmäler dig kursen som du har provat, så drar vi av summan från kursavgiften (ange att du har tagit en provlektion när du anmäler dig). Om du anmäler dig till terminskort kan du dra av alla klasser som du har provat! OBS! När du anmäler dig efter prova på, så ska du inte betala med kort, utan välj bankgiro, och skriv i meddelanderutan att du har provat på! (kortköp medger endast hela summan som betalning)

Titta på schemat och se vilken kurs du vill prova . Kom direkt till den klass som du vill testa utan föranmälan, eller mejla oss (ann@orientaliskdans.se) om du är osäker på platstillgång. Om kursen är markerad ”Full”, kan du tyvärr inte prova den kursen. Titta på på kursstartsdatum, då vissa klasser startar senare på terminen (dom kan du inte prova nu, men däremot när dom startar)

Du kan betala med kort, swish eller kontant. Kom i god tid till klassen!

Välkomna!

Danskurser hos Layali

Vi har kurser för alla: Magdans, Bollywooddans, Dancehall, Burlesque fusion, Reggaeton, Orientchata och Bachata Ladystyle. Höstterminen går redan att boka.

Se hela kursschemat

Sommarkurser

Spana in våra sommarkurser! I juli kör vi kurser i tabla/shimmy för magdansare, Bachata Ladystyle, Heels för den som vill gå snyggt i skor samt twerk för de som vill jobba rejält med sina höfter.

Se alla sommarkurser här

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram