Skip to main content

Öppet hus 21/1-27/1

Hela första veckan på terminen (21/1-27/1) kan du droppa in på alla våra kurser för endast 100:-/klass!

Obs! Gäller endast om du inte är anmäld till kursen och endast på dom kurser som startar 21/1-27/1.

Om du sedan anmäler dig kursen som du har provat, så drar vi av summan från kursavgiften (ange att du har tagit en provlektion när du anmäler dig). Om du anmäler dig till terminskort kan du dra av alla klasser som du har provat! OBS! När du anmäler dig efter prova på, så ska du inte betala med kort, utan välj bankgiro, och skriv i meddelanderutan att du har provat på! (kortköp medger endast hela summan som betalning)

Titta på schemat och se vilken kurs du vill prova . Kom direkt till den klass som du vill testa utan föranmälan, eller mejla oss (ann@orientaliskdans.se) om du är osäker på platstillgång. Om kursen är markerad ”Full”, kan du tyvärr inte prova den kursen. Titta på på kursstartsdatum, då vissa klasser startar senare på terminen.

Du kan även prova på andra och tredje kursstartsveckan, men då till ordinarie pris (175:- till 200:-/klass), och dra av på samma sätt som beskrivs ovan.

Du kan betala med kort, swish eller kontant. Kom i god tid till klassen!

Välkomna!

Vårterminen 2019

Vi har kurser för alla nivåer: Magdans, Bollywood, Dancehall, Burlesque fusion, Persisk dans, Orientchata och Bachata. Anmäl dig nu, betala i slutet av januari.

Se hela kursschemat

Layali Dance Festival

Layali Dance Festival: Oriental + Latin Weekend!

28 februari - 3 mars blir det workshop, tävlingar och galashow med inbjudan gästlärare inom både orientalisk dans och latin.

Läs mer om festivalen

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram